Ajankohtaista


KESÄTUNNIT (YLI 13 VUOTIAAT/AIKUISET) JA TANSSILEIRI (7-12V) 6.-9.6. PIIKKIÖN TOIMIPISTEESSÄ!
Kesälomalla tanssitaan 6.-9.6. maanantaista torstaihin. Kesäleiri 7-12 vuotiaille maanantaista torstaihin tanssii klo 12.00-16.00. Tanssia, ulkoilua, leikkejä evästaukoa unohtamatta! Leirin hinta 100€ ja ilmoittautuminen tapahtuu nettisivujen etusivulta "ilmoittaudu mukaan".

Samalla viikolla pidetään tanssitunteja maanataista torstaihin klo 17.00-18.30 yli 13 vuotiaille ja aikuisille seuraavalla aikataululla:

Maanatai Summer Jazz
Tiistai Workout/Stretch
Keskiviikko Showdance

Torstai Summer Latin
Tunnin hinta (90min) on 20€ tai kaikki neljä päivää 60€. Ilmoittautuminen sähköpostilla info@tanssistudiopoint.fi "tanssijan nimi/käyntipäivä/maksu ennakkolaskulla vai käteisellä paikan päällä.

TANSSISTUDIO POINTIN ILTAPÄIVÄKERHO ALOITTAA TAMMIKUUSSA 2022!
Iltapäiväkerho aloittaa tointansa tammikuussa Piikkiön toimipisteessä (Hadvalantie 8) maanantaisin ja torstaisin klo 12.00-16.00. Iltapäiväkerho on suunnattu 1.-6. luokkalaisille. Iltapäivään voi saapua mihin aikaan vain oman koulupäivän päätyttyä (saapumisajat ilmoitetaan ennakkoon tanssikoululle), hinta määräytyy saapumisajan mukaan. Laskutus tapahtuu kuun lopussa käytyjen päivien perusteella. Iltapäivän aikana järjestetään kaksi ohjattua tanssituntia (2x45min), loppuaika käytetään läksyjen tekoon, ohjattuihin leikkeihin ja evästaukoon. Lajeja kokeillaan laidasta laitaa, mukana mm. showdancea, latinoshowta, nykytanssia ja balettia. Iltapäiväkerhossa toimivat ohjaajina koulutetut tanssinopettajat. Tanssiva iltapäivä on osa taiteen perusopetusta ja noudatamme voimassa olevaa opetussuunnitelmaa. Lisätietoja saat tanssikoululta sähköpostitse info@tanssistudiopoint.fi.

TANSSISTUDIO POINTIN KEVÄTKAUDEN HUIPENNUS TANSSITAAN SIGYN-SALISSA 21.5. LAUANTAINA! PIIKKIÖN JA AURAN NÄYTÖS TANSSITAAN KLO 11.30, SAUVON JA MYNÄMÄEN NÄYTÖS KLO 15.30. LIPUNMYYNTI ON ALKANUT KAIKISSA TOIMIPISTEISSÄ. TERVETULOA IHASTELEMAAN EUROVIISUJEN INNOITTAMIA ESITYKSIÄ!
 

TOIMINTAOHJEET TANSSITUNNEILLA:
- tule paikalle ainoastaan täysin terveenä
- pese kädet ennen ja jälkeen tunnin

- vältä ylimääräistä oleskelua tanssikoulun tiloissa
- noudata viranomaisten suosittamia ja asettamia karanteeniohjeita
- muista turvavälit
- 12 vuotta täyttäneillä ja vanhemmilla on maskisuositus tanssikoulun tiloissa (ei koske tanssistuntitilannetta)

Olemme tehostaneet siivousta ja tuuletusta. Henkilökunta on ohjeistettu pitämään huolta turvaväleistä tunneilla sekä muistuttamaan käsien pesusta. Henkilökunta on myös ohjeistettu jäämään pois töistä pienissäkin oireissa.
 

Vanhat tutut ja uudet kasvot ovat sinua vastassa tanssitunneilla:
Marko Carlsson: Piikkiö / Sauvo / Mynämäki
Emmi Tiermas: Piikkiö / Sauvo
Riikka Littunen: Piikkiö / Aura
Meiju Vuorela: Mynämäki

Jatta Pirinen: Piikkiö
Samppa Stenros: Piikkiö
Nina Andström: Piikkiö

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä numeroon 040 825 5283 tai laita postia info@tanssistudiopoint.fi.

Ilmottaudu tunneille ja kursseille!

Siirry nettivaraukseen »